Alaf Tourism

Mijëra milje,mijëra buzëqeshje

Ne jemi:
“Kompania e parë private e licensuar nga Mbretëria e Arabisë Saudite në Republikën e Maqedonisë së Veriut, që mundëson Viza për Umre, Viza Turistike,dhe Viza Punë për në Arabinë Saudite”.

Vlen të theksohet, edhe fakti se grupi i parë i organizuar nën ombrellen e kompanise sonë ishte nje grup me mbi 150 persona, gjë që dëshmon besimin e klientave tek ne, si dhe perkushtimin që e kemi ndaj punes tonë.

Ofrojmë mundësi udhëtimi,për në vendet e shenjta duke u siguruar; udhëtim komod,fleksibil dhe ekonomik. Mundësia e marrjes së vizave dhe udhëtimit për në Umre vlen për: Maqedoninë e Veriut, Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi.

Artikuj

  • ARTIKUJ
  • 07 Dec, 2020

VLERA E MEDINËS DHE XHAMISË SË PEJGAMBERIT, alejhi’s selam

Për vlerën e këtij vendi te shenjte janë rrëfyer tekste fetare,...

  • ARTIKUJ
  • 05 Dec, 2020

Vlera e Haxhit dhe Umres

Të nderuar!Vizita e Shtëpisë së Allahut – Qabesë është një përjetim...

  • ARTIKUJ
  • 07 Dec, 2020

Vizita e varrit të Pejgamberit alejhi selam

Qëndrimi i katër medhhebeve ndaj vizitës Pejgamberit alejhi selam (paqja e...