Oferta për Umre

Aplikoni për Umre 2024

Ofertat

Shikoni të gjitha ofertat aktive

Artikuj

Artikuj të ndyshme

  • ARTIKUJ
  • 07 Dec, 2020

Meka e Bekuar dhe Qabja e shenjtë

Meka në Ku’anin fisnik përmendet me disa emra, prandaj në vazhdim...

  • ARTIKUJ
  • 07 Dec, 2020

Kryerja e Umre-s

I gjithë lavdërimi i takon Allahut të Lartësuar! Vetëm Atë e...