Qëllimi jonë është që të jemi sa më transparent dhe të qartë në cdo mënyre që të ia lehtësojmë klientëve tanë procedurën e udhëtimit për në vendet e shenjta,kjo dëshmohet mbi atë, se jemi:

“Agjensioni i parë për Haxh&Umre që ofron mundësi pagese ONLINE”.

Pagesa mund të bëhet në bazë të dëshirës së klientit,qoftë në Paketën përgjitshme,Viza,apo të ndryshme…